Spărgătorul de magazine rămâne în arest

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru Sârbu, ca bujorean, greul e în sala de judecată *

Semnalat, în "Viaţa liberă", pe 11 februarie, ca autor al seriei de spargeri de magazine situate, în Tg. Bujor, în buricul târgului, săvârşite în noaptea de 4/5 februarie 2010, Gheorghe-Gigi Sârbu (22 de ani) a simţit din plin cum este când se ocupă poliţiştii şi procurorii de tine.

Încătuşat, a recunoscut că el este spărgătorul „de nădejde” la Bujoru, explicând în scris, pe hârtie, cum a forţat uşile şi ce a luat din fiecare magazin în parte.

Prezentat la Judecătoria Tg. Bujor, instanţa a decis să fie trimis în arest preventiv pentru 29 de zile. Predat pentru „subsolul” I.P.J. Galaţi de către ofiţerul Ionel Cristea şi agentul principal Lucian Damian, de la Poliţia Tg. Bujor, la Galaţi i s-au luat cureaua şi şireturile de la încălţăminte, făcându-l astfel apt pentru a fi servit, dimineaţa, cu ceaiul oferit de societate prin intermediul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

A început deja să regrete că a subestimat forţa de intervenţie a poliţiştilor comandaţi de comisarul Ion Oprea. Doi dintre păgubiţi şi-au recuperat în totalitate bunurile sustrase de Sârbu, iar ceilalţi, parţial.

Reamintim că pentru a-l prinde, agentul Marius Pruteanu s-a văzut silit de împrejurări să facă uz de armă (să vedem dacă la Ziua Poliţiei îşi va aminti cineva de el).

Pe când făptuitorul mai spera ca după expirarea celor 29 de zile să fie lăsat liber, dosarul său, terminat, cu rechizitoriul pus în faţă, este înaintat Justiţiei. Miercurea trecută, instanţa de la Tg. Bujor a decis menţinerea măsurii de arestare.

Citit 648 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.