A vrut să facă un comision şi s-a ales cu dosar penal

A vrut să facă un comision şi s-a ales cu dosar penal
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pe timpul unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 69 de litri de băuturi alcoolice.

Acţiunea a avut loc pe data de 10 iunie, când poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Galaţi - I.T.P.F. Iaşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în România. În urma verificărilor, oamenii legii au constat că microbuzul era condus de R.I. cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Iaşi.

La controlul de frontieră poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză transporta mai multe colete fără a deţine autorizaţie. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit 111 sticle care conţineau 68,9 litri de băuturi alcoolice.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că pachetele au fost ridicate de la diverse persoane din Republica Moldova pentru a fi transportate către rudele acestora din Dublin, Irlanda, contra unor sume de bani.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a întregii cantităţi de alcool, în valoare totală de 903 lei. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

Citit 2181 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2020 21:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.