Ce servicii oferă Camera Notarilor Publici Galaţi

Ce servicii oferă Camera Notarilor Publici Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Camera Notarilor Publici Galaţi a luat toate măsurile impuse de contextul epidemiologic actual şi îi aşteaptă pe gălăţeni la sediul din strada Eroilor nr. 11 (vizavi de Facultatea de Medicină şi sediul Enel), unde este program zilnic, în intervalul orar 9,00 - 16,00. Pentru a afla care sunt serviciile oferite gălăţenilor la Camera Notarilor Publici, am apelat la preşedintele instituţiei, Bogdan Ciucă, care ne-a oferit o listă cu cele mai importante servicii. Astfel, gălăţenii se pot adresa Camerei pentru servicii de apostilă şi supralegalizare, dar şi pentru a obţine copii de pe documentele aflate în arhiva vechiului notariat de stat sau copii de pe documentele aflate în arhiva notarilor publici care şi-au încheiat activitatea. Tot aici se poate verifica dacă moştenirea unei persoane, cu ultim domiciliu în raza de competenţă a Camerei Notarilor Publici Galaţi, a fost sau nu dezbătută, iar creditorii pot solicita menţionarea unei creanţe pretinse, în scopul înştiinţării notarului care dezbate moştenirea, pentru introducerea în masa succesorală a obligaţiilor de plată. Bogdan Ciucă ne-a explicat că gălăţenii pot obţine de la Cameră şi informaţii privind adresa birourilor notariale, programul de lucru al acestora, dar şi lista traducătorilor autorizaţi.

Citit 1485 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Iunie 2020 01:13

1 comentariu

 • postat de Tudor V
  Sâmbătă, 20 Iunie 2020 16:57
  89.136.0.***
  ”Legalizare,... supralegalizare, ... apostila,... copii din arhiva,... ” - prestari in sprijinul gulerelor albe, suprataxate in beneficiul ”dosarelor cu sina” si a birocratiei romanesti.
  Poate o lege de desfiintare a tuturor ”intermediarilor” de acest gen (notari, traducatori, acte auto, mediatori, executori, detectivi, contabili, numaratori de frunze .... ”verzi” etc), mai elimina din suprataxele solicitate romanilor pentru orice serviciu, hartie si document, pe care statul este obligat sa le elibereze gratis contribuabililor (in tarile democratice)!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.