Ce servicii oferă Camera Notarilor Publici Galaţi

Ce servicii oferă Camera Notarilor Publici Galaţi

Camera Notarilor Publici Galati/ Facebook
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Camera Notarilor Publici Galaţi a luat toate măsurile impuse de contextul epidemiologic actual şi îi aşteaptă pe gălăţeni la sediul din strada Eroilor nr. 11 (vizavi de Facultatea de Medicină şi sediul Enel), unde este program zilnic, în intervalul orar 9,00 - 16,00. Pentru a afla care sunt serviciile oferite gălăţenilor la Camera Notarilor Publici, am apelat la preşedintele instituţiei, Bogdan Ciucă, care ne-a oferit o listă cu cele mai importante servicii. Astfel, gălăţenii se pot adresa Camerei pentru servicii de apostilă şi supralegalizare, dar şi pentru a obţine copii de pe documentele aflate în arhiva vechiului notariat de stat sau copii de pe documentele aflate în arhiva notarilor publici care şi-au încheiat activitatea. Tot aici se poate verifica dacă moştenirea unei persoane, cu ultim domiciliu în raza de competenţă a Camerei Notarilor Publici Galaţi, a fost sau nu dezbătută, iar creditorii pot solicita menţionarea unei creanţe pretinse, în scopul înştiinţării notarului care dezbate moştenirea, pentru introducerea în masa succesorală a obligaţiilor de plată. Bogdan Ciucă ne-a explicat că gălăţenii pot obţine de la Cameră şi informaţii privind adresa birourilor notariale, programul de lucru al acestora, dar şi lista traducătorilor autorizaţi.

Citit 1054 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 11:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro