Și-a cumpărat permis ca să scape de amenzi

Și-a cumpărat permis ca să scape de amenzi

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Cetăţeanul din Republica Moldova, P.S., în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier. Bărbatul conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un  automarfar marca Daf şi o remorcă marca Schmitz. La controlul de frontieră, pe lângă documentele de călătorie, la solicitarea oamenilor legii, bărbatul a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, valabil pentru categoriile "B",“C”, "BE" şi “CE”.
Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma căroraau constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a procurat documentul prezentat la control, prin intermediul unei persoane, ale cărei date nu le cunoaște, în schimbul sumei de 50 de euro. Acesta a mai adăugat faptul că fiind angajat ca şofer a achiziţionat documentul cu scopul de a-l preda autorităţilor europene, în situaţia în care ar fi fost depistat încălcând prevederile legale pe linia circulaţiei rutiere.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Citit 1516 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2020 18:21

1 comentariu

  • postat de Ionel Luni, 13 Iulie 2020 13:06 82.137.10.*** Link la comentariu
    0
    2

    Doamne fereste, sa te accidenteze un șofer din ăsta, asigurarea nu e valabilă, ce mai, distractie frate. Bravo poliției, pentru descoperire!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro