Arestat pentru că a fugit de anchetă

Arestat pentru că a fugit de anchetă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un puşti brăilean care le-a provocat dureri de cap şi pagube mai multor proprietari de maşini din Galaţi a ajuns în spatele gratiilor, pentru că nu s-a lăsat anchetat cu una, cu două. Adolescentul de 15 ani a fost identificat, la începutul lunii iunie, ca principal suspect în comiterea a cinci furturi din autoturisme comise pe raza municipiului Galaţi la jumătatea lunii aprilie, în plină stare de urgenţă. Atunci, pare-se cu complicitatea unui individ de 27 de ani, ar fi sustras din autoturisme acte, bunuri şi bani în valoare totală de 11.300 de lei. Doar minorul a ajuns, într-o primă fază, să dea explicaţii anchetatorilor care l-au lăsat în libertate. Puştiul nu a fost însă deloc cooperant, astfel că, după o lună, a fost arestat.
"S-a luat această măsură de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecatoriei Galati, la solicitarea polițiștilor din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Galați, deoarece inculpatul nu a dat curs citațiilor emise, în mod repetat, pe numele său, pentru prezentare în fața comisiei medico-legale de expertiză neuropsihiatrică și s-a sustras cercetarilor", explică Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Minorul urmează să fie supus unei expertize neuropsihiatrice, procedură obligatorie pentru stabilirea discernâmântului la suspecţii cu vârste mai mici de 16 ani.

Citit 1237 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2020 17:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro