S-a vrut șofer, dar s-a ales cu un dosar penal

S-a vrut șofer, dar s-a ales cu un dosar penal

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în țară, călătorind într-un microbuz marca Mercedes, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani. La controlul de frontieră, moldoveanul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un permis de conducere pentru a justifica calitatea de transportator. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul de conducere în cauză nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind contrafăcut. Bărbatul a declarat că şi-a procurat permisul prin intermediul unui conaţional, ale cărui date nu le cunoaște, și că urma să-l folosească în state ale U.E., pentru a-și găsi mai ușor un loc de muncă. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Citit 1331 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2020 18:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro