”Marfă” de jumătate de milion de lei, capturată la un flagrant (VIDEO)

”Marfă” de jumătate de milion de lei, capturată la un flagrant (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Peste şase kilograme de canabis şi aproape 200 de grame de cocaină pură au fost capturate de poliţiştii antidrog din Galaţi, în urma unui flagrant făcut în stradă, în cursul zilei de marţi. Cea mai mare cantitate tocmai fusese livrată din Marea Britanie, echipele de poliţişti şi procurorii DIICOT intervenind în momentul în care aceasta era predată către doi membri ai unui grup de traficanţi. Trei persoane au fost reţinute, despre acestea existând informaţii că figurează cu state vechi în cazierele poliţiei.

O cantitate însemnată de droguri de risc şi mare risc, care urma să fie vândută pe piaţa stupefiantelor din Galaţi, a fost "retrasă" în urma unei operaţiuni fulger a poliţiştilor de la Crimă Organizată şi a procurorilor DIICOT. Prinderea în flagrant a unui grup despre care existau informaţii că aprovizionează piaţa drogurilor de la noi cu marfă adusă din Marea Britanie s-a făcut în cursul zilei de marţi. Doi dintre suspecţi au fost surprinşi în timp ce au preluat de la un al treilea un colet în care se aflau 6,5 kilograme de canabis. Reţinerea  indivizilor cu coletul de "iarbă", care valora peste 450.000 de lei, a fost urmată de câteva percheziţii-fulger, în urma cărora au fost găsite droguri şi mai puternice, dar şi bani. Luptătorii din trupele speciale ale poliţiei şi jandarmii au fost mobilizaţi pentru a asigura reuşita misiunii. "La aceeași dată, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galați împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați au efectuat trei percheziții domiciliare, în urma cărora a fost ridicată cantitatea de 180 de grame de cocaină, precum și suma de 800 de lire", au precizat anchetatorii, într-un comunicat. Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 ani, despre care există informaţii că au antecedente penale inclusiv pentru fapte comise pe teritoriul Marii Britanii, au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă, pentru introducere în țară şi trafic de droguri de risc și mare risc. Pe piaţa stupefiantelor de la noi, un gram de canabis se vinde cu 70 de lei, iar unul de cocaină, cu 100 de euro.

Citit 4401 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 03:03

2 comentarii

 • postat de Patraulea
  Joi, 21 Ianuarie 2021 14:42
  81.12.149.***
  Cam aşa arată unii dintre acei COCALARI cu BMW-uri care circulă nestingheriţi pe străzile Galaţiului, iar Poliţia şi FISC-ul se fac că nu-i văd de cele mai multe ori!
  Impozitul şi taxele auto mărite nu-i deranjează pe aceştia pentru că au de unde "recupera" bani.
  0
  7
  Raportează
 • postat de Un fost jurist
  Joi, 21 Ianuarie 2021 10:56
  5.13.146.***
  Puscarie grea pentru aceste bestii care nenorocesc mii de tineri si nunumai, le ia viata, devenind niste gunoae...
  Toti ce se afiseaza in masini scumpe, NEAVAND NICI O SURSA DE VENIT CONSTANT,CINSTIT, SERVICI, TOTI FARA EXCEPTIE SUNT AMESTECATI IN ASTFEL DE TRAFIC, SAU TRAFIC DE CARNE VIE...numai ca daca incap pe mana unor magistrati ca cel care la achitat recent pe mazare, dupa ce prima instanta ii daduse sase ani...nimic nu mai mira cu o astfel de justitie...vo spune un fost jurist.
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.