Hoț în Austria, prins înarmat în tren

Hoț în Austria, prins înarmat în tren
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un gălățean în vârstă de 36 de ani, urmărit internațional deoarece este suspect de comiterea mai multor furturi pe teritoriul Austriei, a fost capturat din întâmplare, de o patrulă a Poliției Transporturi, într-un tren Interregio, pe ruta Făurei - Buzău. Individul nu ar fi atras atenția dacă și-ar fi cumpărat bilet, dar pentru că a ales să călătorească fraudulos, a intrat în vizorul polițiștilor aflați în misiune alături de jandarmi.

Deoarece avea un comportament suspect, a fost percheziționat, din buzunarele hainelor ieșind la iveală un cuțit lung de aproximativ 30 de centimetri. Surprizele nu s-au terminat la cele constatate la fața locului, oamenii legii aflând, în urma verificărilor suplimentare, că cel din fața lor era urmărit internațional de autoritățile austriece, care emiseseră pe numele lui un mandat european de arestare. El s-a ales deocamdată cu dosar penal pentru port de obiecte periculoase și a fost reținut în baza mandatului emis de austrieci.

"Persoana în cauză, cercetată pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, pe teritoriul Austriei, a fost prezentată Curții de Apel Ploiești, care a emis pe numele său un mandat de arestare provizorie, în vederea extrădării", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 1423 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2021 09:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.