Reținut pentru că a agresat un polițist local

Reținut pentru că a agresat un polițist local
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

O altercație între mai multe persoane, care a avut loc în zona complexului din Țiglina I, s-a soldat cu escortarea la secție a trei dintre acestea, una fiind reținută pentru comportament agresiv față de forțele de intervenție. Cei care au intervenit inițial pentru aplanarea conflictului izbucnit între grupul de trei bărbați, cu vârste de 21, 34 și respectiv 54 de ani și un tânăr de 19 ani au fost polițiștii locali de la Secția 2. În fața agenților, unul dintre cei trei indivizi care se certaseră cu puștiul de 19 ani a făcut un circ veritabil, din care nu au lipsit cuvintele jignitoare și chiar gesturile violente, îndreptate împotriva unuia dintre agenți (VEZI VIDEO MAI JOS).

După o urmărire prun complex și folosirea spray-urilor de către polițiștii locali, cei trei au fost imobilizați și conduși la Secția 2 Poliție, nu înainte de a le aplica amenzi al căror cuantum total a ajuns la 8.000 de lei.

”La scurt timp, la această unitate de poliție s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din municipiul Galați, care a sesizat faptul că a fost agresat fizic de o persoană de sex masculin, în timp ce se afla pe strada Regiment 11 Siret, în zona complexului din cartierul Țiglina I. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 54 de ani care a fost condus la sediul secției ar fi prezumtivul autor al acestei fapte. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Cu probleme penale se confruntă și tânărul de 32 de ani, care îi înfruntase pe polițiștii locali în Țiglina I. Acesta este cercetat pentru ultraj și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de arestare preventivă.

 

Media

Facebook
Citit 4209 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.