„Criminalilor, dați-mi drumul!” Apelul prin care un gălățean a pus poliția în alertă

„Criminalilor, dați-mi drumul!” Apelul prin care un gălățean a pus poliția în alertă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un apel primit pe 112 din partea unui bărbat care a lăsat să se înțeleagă că este ținut ostatic a pus în alertă poliția și serviciile speciale, în cursul serii de vineri, 9 iulie. Apelul a fost dat de pe o cartelă telefonică prepay, operatorul auzindu-l pe bărbat tipând "Criminalilor, dați-mi drumul!", după care convorbirea s-a întrerupt.

Dispecerul a încercat să sune înapoi, dar nu a mai reușit, întrucât telefonul fusese închis.

"Mai multe patrule de poliție au fost dirijate în zona în care S.T.S.-ul a localizat apelul, polițiștii efectuând verificări la societățile comerciale și imobilele din zonă.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

În urma activităților investigative, și având sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, polițiștii au identificat împrejurările în care a fost efectuat apelul și persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, din comuna Șendreni, din verificări rezultând că, în cursul zilei amintite, întrucât manifesta o stare de agitație psihomotorie, acesta fusese preluat de pe stradă, de un echipaj al Ambulanței, și condus la Spitalul de Psihiatrie, apelul telefonic fiind efectuat în aceste împrejurări", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, cms. șef Gabriela Costin.

Polițiștii continuă cercetările pentru soluționarea cauzei.

Citit 5421 ori Ultima modificare Luni, 12 Iulie 2021 00:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro