Prietenul fratelui l-a lăsat fără avere

Prietenul fratelui l-a lăsat fără avere
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un gălățean s-a ales cu o pagubă de peste 40.000 de lei după ce i-a intrat în casă un prieten al fratelui său, care l-a crezut a fi de bună-credință. Hoțul a dat lovitura în locuința în care fusese invitat în vara acestui an, reușind să înșele încrederea gazdelor și ajungând la locul unde proprietarul își ținea agoniseala. Bani, bijuterii și alte obiecte de valoare au dispărut subit, în urma vizitelor.

"Din cercetări, a reieșit că, în perioada 22 iulie - 2 septembrie, având sprijinul unui alt tânăr, de 19 ani, și profitând de faptul că ar fi fost invitat în locuința victimei de fratele acesteia, persoana bănuită ar fi forțat sistemul de închidere al unei cutii de valori, de unde ar fi sustras suma de 30.000 de lei, zece parfumuri, patru ceasuri, două telefoane mobile și mai multe bijuterii din aur", au consemnat reprezentanții IPJ Galați, sesizați cu privire la cele întâmplate în locuința jefuită.

În urma investigațiilor, polițiștii Secției 2 l-au identificat pe autor, un tânăr de 22 de ani, în posesia căruia au găsit o parte din bunurile furate, pe care le-au înapoiat păgubitului.

Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 1116 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Septembrie 2021 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.