Atenție cui deschideți ușa locuinței! Un gălățean a fost jefuit de 15.000 de lei

Atenție cui deschideți ușa locuinței! Un gălățean a fost jefuit de 15.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Incidentul în urma căruia un pensionar a fost prădat de o individa necunoscută, pe care a încercat să o ajute, s-a petrecut la începutul acestei săptămâni. Bărbatul, în vârstă de 84 de ani, a fost abordat de femeia de 33 de ani în apropierea blocului unde locuiește.

Tânăra, însoțită de un băiețel de 9 ani, l-a rugat pe bătrân să îi dea două sticle cu apă. L-a urmat până la ușa apartamentului, în care a și reușit să intre, sub diverse pretexte, cu acordul proprietarului. Acolo, profitând de neatenția omului, a scotocit după bani.

"Victima ar fi fost indusă în eroare, astfel încât, având consimțământul său și profitând de neatenția acesteia, femeia ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras suma de 15.000 de lei.

În cursul zilei de vineri, 10 septembrie 2021, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei și au pus în executare un mandat de aducere, aceasta fiind condusă la sediul Poliției, pentru audieri.

Odată cu depistarea sa, polițiștii au recuperat o parte a prejudiciului, care a fost restituită bărbatului păgubit", au explicat reprezentanții IPJ Galați.

Femeia a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 6182 ori Ultima modificare Joi, 16 Septembrie 2021 01:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.