Familie destrămată de distanță și de moarte. O gălățeancă a fost ucisă de soțul întors din Italia

Familie destrămată de distanță și de moarte. O gălățeancă a fost ucisă de soțul întors din Italia
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Drama familiilor despărțite de nevoia unui trai mai bun a cunoscut un nou episod într-o localitate gălățeană, o femeie în pragul vârstei de 60 de ani, mamă a doi copii majori, sfârșind sub pumnii celui cu care și-a împărțit viața la bine și la greu. Tragedia s-a petrecut după ce victima își trăise ultimii ani în singurătate, timp în care picase în mrejele unui viciu pe care soțul ei nu l-a acceptat.

O realitate frecvent întâlnită în familiile românești a cunoscut o turnură tragică zilele trecute, "protagoniști" fiind doi soți care ar fi trebuit să se pregătească să își crească nepoții. Familia Miron din Cudalbi a fost supusă procesului de seperare impus de necesitatea unui trai mai bun, peste hotare. Ani de zile, capul familiei, Gheorghe, a fost plecat în Italia, alături de unul dintre cei doi copii, acum majori, ca să muncească și să facă bani. În urma sa, a rămas soția, singură, însă faptul că a fost departe de cei dragi a împins-o în brațele unui viciu de care nu s-a mai putut lăsa nici după ce bărbatul ei, Gheorghe, s-a întors acasă. Văzând că soția lui a legat o strânsă prietenie cu băutura, din cauza căreia nu se mai puteau înțelege, bărbatul și-a ieșit din minți și, în urma uni scandal, a luat-o la bătaie pe femeia cu care își împărțise ultimii 24 de ani din viață. Loviturile cu pumnii, aplicate pe tot coprpul, aveau să îi fie fatale soției, care, pe fondul consumului de alcool, a agonizat o zi, în casă.

După 24 de ore, când a fost chemată salvarea, a fost prea târziu. "Echipajul medical solicitat a constatat decesul victimei. În urma necrepsiei s-a stabilit că aceasta a suferit numeroase leziuni, printre care și o ruptură splenică. Suspectul a fost reținut pentru omor asupra unui membru al familiei", a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

La 48 de ore după ce soția sa a murit, Gheorge Miron a fost dus în fața unui judecător, care a decis arestarea sa pentru 30 de zile. Bărbatul, acum în vârstă de 61 de ani, a fost încarcerat în Arestul Poliției și își va aștepta judecata, care i-ar putea aduce cel puțin 12 ani de închisoare.

Citit 25657 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Septembrie 2021 00:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.