Gălăţean cercetat în Vrancea pentru luare de mită

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat din judeţul Galaţi este cercetat de autorităţile vrâncene după ce a pretins şi primit suma de 300 de euro de la o femeie căreia i-a spus că îi poate facilita fiului ei promovarea probei practice a examenului pentru permisul de conducere, categoria B.

Învinuitul S.I. a fost prins în flagrant delict marţi, în timp ce primea a doua tranşă din suma de 300 de euro, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

La organizarea flagrantului au participat lucrătorii DGA Vrancea, coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea şi cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI).

Anchetatorii au arătat că, în 3 iunie, o persoană din Focşani a depus plângere la DGA Vrancea, privind infracţiunea de trafic de influenţă săvârşită de S.I.

Învinuitul a primit, în primă fază, suma de 800 de lei de la denunţătoare, însă, în 28 mai, fiul ei nu a promovat proba de traseu.

Întrucât acesta şi-a menţinut oferta pentru următorul examen, cu condiţia ca până atunci să primească şi diferenţa de bani, autorităţile au trecut la organizarea acţiunii de prindere în flagrant.

Astfel, suspectul a fost prins în flagrant delict marţi seară, după ce a primit de la denunţătoare suma de 430 de lei. El şi-a recunoscut în totalitate fapta, fiind pus sub învinuire pentru trafic de influenţă.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

Citit 1091 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.