Moarte suspectă a unei studente din Galați

Moarte suspectă a unei studente din Galați
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Tragedia care a marcat o familie din comuna gălățeană Ivești face acum obiectul unei anchete a poliției, oamenii legii trebuind să deslușească misterul morții fulgerătoare a unei tinere de numai 21 de ani. Fata, studentă la o universitate privată din București, venise acasă să petreacă sărbătorile, iar în noaptea de 24 spre 25 decembrie a mers la Matca, împreună cu mai mulți prieteni, să petreacă Ajunul. A venit acasă în zorii zilei de sâmbătă, numai că imediat i s-a făcut rău, familia anunțând salvarea. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru studenta care a murit din motive aparent inexplicabile și care trebuie acum verificate în cadrul unei anchete a poliției. Asta deoarece a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, moartea fetei fiind considerată una suspectă. Edificatoare pentru lămurirea circumstanțelor care au dus la deces vor fi rezultatele analizelor toxicologice și necropsia, anchetatorii luând în considerare inclusiv varianta ca tânăra să fi consumat nu doar alcool, ci și substanțe interzise. Dosarul penal este acum în lucru, cercetările fiind efectuate de poliție, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești. În funcție de concluzii, este posibil ca ancheta să fie extinsă la nivelul structurilor specializate, în vederea lămuririi împrejurărilor în care au ajuns droguri la respectiva petrecere.

Citit 13586 ori Ultima modificare Joi, 30 Decembrie 2021 18:57

1 comentariu

 • postat de Mafalda
  Miercuri, 29 Decembrie 2021 02:35
  86.124.124.***
  Dacă drogurile au ajuns să fie consumate până și la petrecerile din satele și comunele patriei ... vă dați seama de amploarea lor la oraș sau mai bine zis la nivel de țară ? E jale, cu J mare !
  Parcă era un userist care cerea legalizarea lor, ca în Olanda , nu?
  Dacă ar fi fost el tatăl acelei fete de 21 de ani, decedate, oare cum s-ar simți știind că fiica lui a murit de la acele mizerii de substanțe interzise ?
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.