A dat buzna peste soție și a jefuit-o

A dat buzna peste soție și a jefuit-o
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un localnic din Liești a fost reținut după ce a făcut un scandal monstru la domiciliul conjugal, în care nu mai avea voie să intre, în urma unui ordin de protecție emis de instanța de judecată. Soția acestuia ceruse îndepărtarea lui din casă pe motiv că era foarte violent, iar judecătorii îi admiseseră solicitarea, dispunând ca timp de trei luni bărbatul să nu se mai apropie de locuință la o distanță mai mică de 200 de metri. Într-una dintre serile trecute însă, bărbatul s-a îmbătat și și-a adus aminte de toate neînțelegerile. A dat buzna în casă și și-a lovit soția, sustrăgându-i 200 de lei și telefonul mobil, ca să nu poată cere ajutor. Femeia a anunțat totuși poliția, oamenii legii identificându-l pe scandalagiu. L-au reținut pentru 24 de ore, pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și furt, urmând să îl ducă în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Citit 1684 ori Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 00:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro