Încerca să vândă verighete din tinichea la preț de aur

Încerca să vândă verighete din tinichea la preț de aur
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce încerca să vândă verighete din tinichea, mințindu-şi clienţii că sunt din aur. Bărbatul a fost observat de polițiști marți, 11 ianuarie, în zona cartierului Micro 19, în timp ce încerca să-i vândă unei femei o verighetă din metal de culoare galbenă. După ce aceasta a refuzat, tânărul a abordat o altă persoană, moment în care polițiștii l-au legitimat oprind astfel "afacerea" cu care bărbatul încerca să câștige bani frumoși prin înșelăciune. În urma controlului corporal al acestuia, într-un buzunar al hainei, au fost găsite 12 verighete din material de culoare galbenă, din primele verificări reieșind că bărbatul intenționa să vândă aceste bijuterii, prezentându-le în mod fals ca fiind din aur. Polițiștii au ridicat bunurile depistate și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune în formă continuată, efectuând cercetări în scopul stabilirii întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Citit 1337 ori Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 22:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro