O vânzătoare de pește fura din apartamente

O vânzătoare de pește fura din apartamente
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Atenție la vânzătorii de alimente de pe marginea drumului, nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi și mai ales vă pot goli buzunarele mai mult decât contravaloarea mărfii pe care v-o oferă! O individă de 34 de ani, care până mai zilele trecute vindea pește în piața din Țiglina I, își făcuse un obicei din a-și "selecta" clientela. Atrăgea persoane în vârstă, cărora le vindea pește, iar mai apoi le urmărea până acasă. Ajunsă la domiciliile clienților-victime, femeia își făcea drum în locuințe și le fura economiile. În acest mod a reușit ca, în ultima săptămână, să păcălească două pensionare de vârste înaintate, de la una dintre ele, în vârstă de 87 de ani, furând 2.100 de lei, după ce i-a intrat în casă, folosindu-se de fiul minor ce o însoțea pretutindeni. Pe o alta, de 81 de ani, nu a reușit să o jefuiască, fiind surprinsă chiar în momentul în care scotocea după bani, printre lucrurile din dormitor. Individa a fost dată pe mâna poliției și reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă pentru furt și tentativă de furt.

Citit 5299 ori Ultima modificare Joi, 10 Februarie 2022 22:49

3 comentarii

 • postat de Piata Rusilor
  Marți, 22 Februarie 2022 16:44
  86.35.208.***
  Si in Piata Rusilor aceeasi familie, barbat, femeie, vreo 2 minori, vand fie produse frumoase ca aspect, la preturi medii, de fapt inseala la cantar cu 40-100%, sub ochii acelorasi politisti, de ani de zile.Fie ca sunt icre, alchool dublu rafinat chipurile rusesc, atentie la izopropilic si metanol, tigari la bax capitonat cu scame si alte falsuri. De ani de zile, nu o luna-doua, isi fac veacul pe acolo. Or fi invizibili! Ori ei, ori politistii care au fost scoliti sa observe sa verifice, sa depisteze rapid intr-un flagrant ce e la mintea copilului...
  0
  1
  Raportează
 • postat de Cla
  Vineri, 11 Februarie 2022 00:50
  109.166.135.***
  Ar trebui relatat mai in detaliu cum acționează astfel de personaje, sa ne ferim mai bine …
  1
  7
  Raportează
 • postat de ELLA
  Joi, 10 Februarie 2022 15:51
  95.76.1.***
  Si in Mazepa,zona traian si potcoava de aur isi fac veacul o individa de etnie roma cu o fetita de mina,care insista daca nu vrei sa cumperi peste sau cas.Te opresc pe strada sau suna la blocuri la asi si unde iese cineva mai in virsta cere un pahar cu apa penru copil.Atentie la neatentie,caci politia doarme.
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.