Cinci gălățeni au sechestrat un cioban și i-au furat telefonul

Cinci gălățeni au sechestrat un cioban și i-au furat telefonul
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Atac deosebit de violent comis de un grup de cinci bărbați din Galați asupra unui cioban din localitatea vrânceană Bolotești. Cei cinci gălățeni s-au dus la stâna aflată la periferia localității, în noaptea de joi spre vineri. L-au imobilizat pe cioban, legând-l cu o frânghie, după care i-au luat telefonul și i-au tăiat cauciucurile de la două mașini, ca să îl împiedice să fugă și să ceară ajutor. S-au urcat în mașina cu care veniseră și au pornit în trombă spre Focșani, însă au fost urmăriți de polițiști și blocați în trafic. 

"La data de 31 martie 2022, ora 23,35, am fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Bolotești, județul Vrancea, în timp ce se afla la o stână de pe raza județului, ar fi fost legat cu o frânghie de mâini de către cinci persoane necunoscute, care i-ar fi sustras un telefon mobil și i-ar fi spart pneurile de la două autoturisme. Cele cinci persoane, din municipiul Galați, care au plecat de la fața locului cu un autovehicul, au fost la scurt timp identificate de polițiști pe raza municipiului Focșani și conduse la sediul poliției”, au declarat reprezentanții IPJ Vrancea. 

Cei cinci gălățeni au fost reținuți sub acuzațiile de tâlhărie calificată, lipsire de libertate și distrugere, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Citit 3174 ori Ultima modificare Luni, 04 Aprilie 2022 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.