Țigări ascunse în locuri special amenajate într-un autoturism (VIDEO)

Țigări ascunse în locuri special amenajate într-un autoturism (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost depistat la controlul de frontieră în timp ce transporta țigări ascunse în locuri special amenajate la bordul autoturismului. Șoferul, cu dublă cetățenie, România și Republica Moldova, a fost oprit pentru control miercuri, 6 aprilie, la intersecţia DN 26 cu DN 26A.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra autoturismului în cauză, ocazie cu care au descoperit mai multe pachete de țigări. Autoturismul a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea pentru un control amănunțit, fiind astfel descoperite sub bordul acestuia, în locuri special amenajate, mai multe pachete de țigări cu timbru de acciză Republica Moldova.

La finalizarea controlului, a rezultat cantitatea totală de 24.000 de ţigarete, mai exact 1.200 de pachete, în valoare de 6.000 de lei, care a fost ridicată în vederea confiscării. Deoarece autoturismul, în valoare de 25.000 de lei, avea locuri special amenajate pentru transportul țigaretelor, conform prevederilor legale, a fost indisponibilizat în vederea confiscării. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Media

Citit 2125 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2022 09:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.