Bătaie soldată cu arestări, într-un bar din Barcea

Bătaie soldată cu arestări, într-un bar din Barcea
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Doi bărbați au ajuns după gratii în urma unui conflict violent care a avut loc în weekend, într-un bar din comuna Barcea. Aceștia au fost reținuți în urma unui apel primit în toiul zilei, din partea unui angajat al localului, care sesiza faptul că în incintă mai multe persoane s-au luat la bătaie. La fața locului, polițiștii au găsit urmele unui conflict mai vechi între victimă, un tânăr din localitate, pe de o parte, și patru consăteni care și-au unit forțele, pe de altă parte.

"La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, care, în urma verificărilor, au stabilit că, în ziua respectivă, în urma unui conflict mai vechi, un bărbat de 28 de ani ar fi fost agresat fizic de patru consăteni, cu vârste cuprinse între 31 și 48 de ani, fiind lovit de mai multe ori de către aceștia. Bărbatul a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi dintre presupușii agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ceilalți doi sunt căutați de poliție, deoarece au fugit din bar înainte de sosirea echipajelor. Instanța de judecată a dispus arestarea bătăușilor reținuți și i-a trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Citit 1816 ori Ultima modificare Joi, 14 Aprilie 2022 11:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.