Tinerii gălăţeni ştiu să facă bani

Tinerii gălăţeni ştiu să facă bani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanca Carina G. a depus o sesizare la poliţie prin care susţinea că în perioada noiembrie 2009 – iunie 2010, prin ameninţarea cu acte de violenţă şi darea în vileag a unor fapte neadevărate, persoane necunoscute au pretins de la Maria G., de 13 ani, suma totală de 25.000 lei. În baza sesizării, poliţiştii au realizat un flagrant, ocazie cu care a fost identificat Adrian A., de 18 ani, din Galaţi, care a pretins şi primit suma de 450 euro.

Pe parcursul activităţilor de cercetare desfăşurate s-a stabilit că Adrian A., în cursul lunii iunie 2010, a pretins şi primit de la Maria G. suma totală de 1.300 euro, sub ameninţarea cu acte de violenţă şi darea în vileag a unor fapte nereale.

Totodată, a fost identificat şi Marian F., de 16 ani, din Galaţi, care, în cursul lunii iunie 2010, a pretins şi primit de la aceeaşi parte vătămată suma totală de 2.300 euro, folosind aceleaşi ameninţări.

A fost recuperată suma de 1.250 euro, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată, cei doi fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore.

„Procurorul de caz a decis că nu este nevoie ca cei doi să fie arestaţi, pentru moment fiind suficientă măsura de a nu părăsi localitatea. O parte din prejudiciu a fost recuperat şi se continuă cercetările. Vor fi trimişi în judecată foarte repede şi se ve decide atunci ce se va întâmpla cu cei doi tineri”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, domnul Ionel Gâlcă.  

Citit 1504 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.