Colet cu droguri "importate", descoperit în trafic

Colet cu droguri "importate", descoperit în trafic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi gălățeni au fost reținuți de polițiștii de la Antidrog după ce în mașina cu care se deplasau au fost descoperite droguri. Stupefiantele erau aduse din străinătate. Unul dintre suspecți, aflat la volan, a fost dovedit ca drogat, testarea arătând că fumase canabis.

Flagrantul în urma căruia au fost descoperite 120 de grame de canabis și zece game de cocaină a fost făcut joi, 14 aprilie, pe o stradă din municipiul Galați. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) au interceptat în trafic un autoturism în care se aflau doi bărbați, de 30 și, respectiv, 32 de ani, despre care bănuiau că transportau marfă ilegală.

Nu s-au înșelat, pentru că cei doi tocmai ridicaseră de la un curier coletul cu stupefiante, care le fusese expediat din Spania. Deținerea drogurilor nu a fost singura problemă a celor doi, bărbatul mai tânăr, aflat la volanul mașinii, fiind dovedit ca drogat.

"Bărbatul de 30 de ani, aflat la volanul autoturismului cu care cei doi se deplasau, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC (canabis). Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celor doi bărbați, unde au fost descoperite și ridicate șase grindere conținând fragmente vegetale și 1.700 de lei", au precizat reprezentanții BCCO Galați.

Doar bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, el fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc. Șoferul a fost lăsat sub control judiciar, fiind acuzat de deținere de droguri de risc și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Citit 1039 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2022 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.