„Pește” arestat după ce a tâlhărit un client

„Pește” arestat după ce a tâlhărit un client
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un gălățean în vârstă de 26 de ani a fost reținut după ce a încercat să își facă o "carieră" de proxenet în care a atras inclusiv o persoană minoră. Individul a făcut greșeala să amestece "afacerile" cu violența, aspect divulgat de un bărbat care apelase la serviciile acestuia.

În timp ce se aflau într-un apartament de pe raza municipiului Galați, clientul a fost agresat de proxenetul care i-a luat cu forța suma de 1.000 de lei. Lucrurile au ajuns la cunoștința polițiștilor, care au descins la adresa indicată și au stabilit că suspectul ținea cu forța o tânără de 28 de ani, pe care o obliga să se prostitueze și care, pentru că refuzase acest lucru, primise la rândul ei o bătaie pe cinste.

Mergând pe firul "afacerilor", oamenii legi au mai aflat că sub aripa tânărului din fața lor debutase în ale prostituției și o tânără de numai 17 ani.

Pentru toate aceste suspiciuni, gălățeanul a fost reținut sub acuzațiile de tâlhărie, proxenetism și lovire sau alte violențe. După 24 de ore petrecute în custodia Poliției, el urma să fie dus în fața unui procuror cu propunerea unei măsuri preventive.

Citit 4207 ori Ultima modificare Marți, 26 Aprilie 2022 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.