Bunicuță jefuită de un "prieten" de pe Facebook. Pericolul din spatele unei relații online

Bunicuță jefuită de un "prieten" de pe Facebook. Pericolul din spatele unei relații online
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Un gălățean de 63 de ani a ajuns în spatele gratiilor după ce a dus la un alt nivel o relație închegată pe o rețea de socializare. Victimă i-a fost o "prietenă" virtuală, mai în vârstă cu șase ani, care locuiește într-un sat din județul Botoșani. Sub pretextul unei întâlniri la domiciliul femeii, individul a bătut-o și a tâlhărit-o, fiind prins la mai mult de o lună de la consumarea întâlnirii cu final nefericit.

Călin Pardalian (63 ani) este din Galați și în urmă cu câteva lui a cunoscut pe Facebook o femeie mai în vârstă decât el cu șase ani, cu care a legat diverse discuții și căreia i-a dat de înțeles că ar fi interesat de o relație mai serioasă. Ajunsă la vârsta la care ar fi putut să aibă grijă de nepoți, femeia, din satul Broscăuți, județul Botoșani, i-a dat curs, în speranța că a găsit pe cineva cu care să își împartă timpul la bătrânețe. Nu a bănuit că în spatele "craiului" de la mare distanță s-ar putea ascunde un răufăcător. Avea să afle asta în luna martie, când Pardalian a venit la ea în vizită, să se cunoască. Văzând că femeia are ceva bani și lucruri de valoare în casă, gălățeanul nu a stat mult pe gânduri și a trecut la atac. A legat-o și, sub amenințări, a tâlhărit-o, fugind mai apoi unde a văzut cu ochii.

"În data de 20 martie 2022, în timp ce aceştia se aflau în  locuinţa persoanei vătămate, o femeie, de 69 de ani, din comuna Broscăuţi, individul ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă şi ar fi imobilizat-o pe aceasta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuinţă. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile şi bani", au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

Abia zilele trecute, în baza informațiilor date de victimă, polițiștii i-au dat de urmă. Călin Pardalian lucrează la o firmă din județul Ilfov, loc unde anchetatorii au făcut câteva descinderi și unde, de altfel, l-au și reținut. Dus la audieri, gălățeanul a fost reținut și prezentat Judecătoriei Dorohoi, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată. Dacă va fi găsit vinovat, "iubărețul" de pe Facebook riscă să ajungă după gratii cel puțin trei ani.

Citit 3171 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2022 01:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.