UPDATE: Un fiu a fost arestat după ce și-a bătut mama și a jefuit-o în propria casă

UPDATE: Un fiu a fost arestat după ce și-a bătut mama și a jefuit-o în propria casă
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE 8 mai 2022 Bărbatul a fost reținut de polițiști și prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați. Anchetatorii au decis că au suficiente probe ca sî îl trimită după gratii pentru umătoarele 30 de zile și au emis un mandat de arestare preventivă.

------------------------------------

Un gălățean în vârstă de 43 de ani a ajuns în custodia poliției după ce și-a chinuit ani de zile mama. Femeia a ajuns în situația de a cere un ordin de protecție împotriva fiului care, în loc să îi fie sprijin la bătrânețe, a supus-o în rânduri repetate la violențe fizice și psihice.

Documentul emis de judecători și care ar fi trebuit să îl țină departe de mamă și de locuința acesteia nu a făcut altceva decât să îl înfurie și mai tare pe individ, astfel că, zilele trecute, a data buzna în apartamentul femeii. A pus mâna pe portofelul în care mama avea 200 de lei și pe telefonul mobil, iar în momentul în care femeia a încercat să-i ia lucrurile din mână, a lovit-o. A reușit să fugă, dar a fost prins trei zile mai târziu de polițiștii Secției 4, pe care mama i-a anunțat, sperând să-și recupereze măcar bunurile furate.

Fiul agresiv a fost reținut și urma să fie dus în fața unui procuror cu propunere de arestare preventivă pentru încălcarea ordinului de protecție și tâlhărie calificată. 

Citit 2373 ori Ultima modificare Luni, 09 Mai 2022 12:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.