Bărbat reținut după ce și-a atacat întreaga familie

Bărbat reținut după ce și-a atacat întreaga familie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost luat cu cătușe pentru că a provocat un scandal în cursul căruia l-a rănit inclusiv pe fiul său, un minor de 12 ani. Individul s-a răfuit cu neamurile după ce a dat buzna în casa femeii, unde ar fi încercat să o agreseze fizic. Ca să-și apere mama, copilul de 12 ani pe care aceasta îl avea cu individul violent, a intervenit între ei, numai că tatăl, ca să-l îndepărteze, l-a tăiat la o mână cu un ciob de sticlă. Nici fratele fostei concubine, care a venit la domiciliul celor doi între timp ca să își salveze sora nu a scăpat nevătămat, acesta fiind lovit în cap cu un pahar de fostul ”cumnat”.

După ce și-a răcorit nervii, scandalagiul a plecat, dar a fost rapid depistat de polițiștii, alertați pe 112. ”Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din comuna Băneasa, provoacă scandal la domiciliul fostei sale concubine. La scurt timp după producerea incidentului, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe raza comunei Băneasa, și l-au reținut, pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Scandalagiul va fi prezentat unui procuror cu propunere de arestare preventivă, pentru violare de domiciliu, violență în familie și lovire. 

Citit 1939 ori Ultima modificare Luni, 09 Mai 2022 12:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.