Tineri prinși cu droguri pe o stradă întunecată (VIDEO)

Tineri prinși cu droguri pe o stradă întunecată (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Mai multe pliculețe în care se aflau substanțe stupefiante au fost descoperite de jandarmi în urma unei întâlniri întâmplătoare cu doi tineri, pe o stradă întunecată din cartierul Dunărea. Flagrantul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, după ce echipajul aflat în misiune de patrulare a observat prezența suspectă a unei mașini pe aleea neiluminată. La vederea mașinii de jandarmi, cei doi ocupanți ai autoturismului au aruncat în iarbă mai multe pliculețe, dar gestul a fost surprins de militarii care se apropiau. Șoferul a încercat să-l justifice prin faptul că ar fi făcut curat în mașină, dar verificările ulterioare au arătat altceva.

"Jandarmii au căutat și au găsit în vegetația din zonă pliculețele aruncate, iar în interiorul acestora a fost găsită o substanță cristalină de culoare albă, iar sub autoturism a fost găsită o țigară confecționată manual, dintr-o substanță vegetală de culoare verde. În continuare, jandarmii au trecut la verificarea autovehiculului, în interiorul căruia au fost găsite alte pliculețe cu o substanță vegetală de culoare verde, iar între banchetele din față ale autoturismului a fost găsit un cuțit cu tăiș dublu, cu teacă, despre care șoferul a declarat că îl are de mult timp în mașină și a uitat de el", a precizat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați.

Șoferul și amicul lui au fost duși la poliție, unde li s-au întocmit actele premergătoare unui dosar penal pentru deținere de droguri de risc. Cazul a fost preluat de ofițerii BCCO Galați, care vor continua cercetările pentru a stabili dacă cei doi dețineau drogurile pentru consum propriu sau sunt implicați în traficul regulat cu stupefiante.

Citit 2418 ori Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2023 16:09

1 comentariu

  • postat de marr
    Marți, 17 Ianuarie 2023 20:13
    86.124.201.***
    Droguri tata ...ce atata munca ?! Nu e mai usor asa ...?
    Distrugi si viata altor(tineri) , da' ce mai conteaza cand tot ce CONTEAZA sunt BANII ?!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.