Un bătăuș judecat pentru violență vindea droguri la ghișeu

Un bătăuș judecat pentru violență vindea droguri la ghișeu
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Un tânăr de numai 18 ani din Galați se poate lăuda cu un record în materie de obrăznicie.

Trimis în judecată pentru violență, individul nu a avut nicio problemă ca, în așteptarea condamnării care ar fi putut să îl bage după gratii, să comită o insolență și mai mare. S-a apucat de vândut droguri, și nu oricum, ci la ghișeu, în chiar centrul orașului. Printre clienți s-au numărat, în cele din urmă, și ofițerii Antidrog, situație care a culminat cu arestarea "afaceristului".

Din păcate, comerțul cu droguri așa-zis ușoare sau neconvenționale nu mai este ceva nemaipomenit în rândul tinerilor certați cu școala și cu noțiunea de muncă cinstită. Un tânăr din Galați a dus, însă, preocuparea nocivă la un alt nivel, cu un grad ridicat de sfidare, în condițiile în care avea deja probleme cu legea și risca să ajungă cel puțin într-un centru de reeducare.

Judecat pentru lovire și alte violențe, cu o condamnare blândă, pronunțată în decembrie anul trecut de Judecătoria Galați, care îl sancționa cu șase luni de asistare zilnică, Geanin Antonio Lupu s-a apucat de trafic de droguri. Nu oricum și nu oriunde, afacerea sa ajungând de notorietate inclusiv la poliție. Coincidență sau nu, la câteva zile după ce i s-a pus în executare prin decizie judecătorească măsura supravegherii, la ghișeul pe care și-l improvizase în centrul Galațiului și unde vindea droguri au ajuns ofițerii Antidrog.

"A fost realizată prinderea în flagrant delict a unui tânăr, de 18 ani, din municipiul Galați, care ar fi comercializat droguri de risc persoanelor interesate, de la un ghișeu improvizat, la un imobil situat în zona centrală a orașului de domiciliu. După realizarea flagrantului delict, au fost efectuate trei percheziții domiciliare la trei locații, situate în municipiul Galați, atât la adresa de domiciliu a tânărului de 18 ani, dar și la domiciliul unui alt tânăr, de 20 de ani, bănuit de complicitate", au explicat reprezentanții Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit 5.000 de lei, bani pe care îi bănuiesc a fi proveniți din vânzarea de droguri. Geanin, cel care ar fi trebuit să aibă o conduită ireproșabilă pe perioada monitorizării, nu a mai apucat să își execute sub supraveghere pedeapsa aplicată pentru bătaie, pentru că a ajuns după gratii. Tribunalul Galați a admis propunerea procurorilor DIICOT, dispunând arestarea preventivă a individului cercetat acum pentru comercializare de droguri de risc și operațiuni cu substanțe psihoactive.

Citește și  Un tânăr gălăţean, reţinut pentru trafic cu droguri de risc

Citit 6041 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2023 04:59

8 comentarii

  • postat de avem noroc ca sintem un oras sarac
    Joi, 09 Februarie 2023 14:56
    89.39.81.***
    la noi astea se intimpla. trafic de droguri la un nivel jos, proxenetism balcanic, ca ala adevarat nu-i la noi, baieti care fac gasti dar iar aici nu-i de mincat pentru ei. nu sint in galati decit amaneturi, ceva fete, droguri usoare, vidochaturi legale.......fiti multumiti ca adevaratii interlopi nu gasesc de mincat in galati........politia e buna pentru ca sint atiti turnatori ca nici nu e nevoie sa se strofoace. avem noroc ca sintem un oras sarac, comunist ca conceptie creat si cu locuitori pe masura. sa fie clar, galatiul nu e o tinta pentru baietii rai. pentru ca e saracie. doamne ajuta.....ce, pe timpul raposatului atit de des invocat era mai bine? nu stiu astia nimic acum de haitele de vikingi adusi pentru combinat si ce comport aveau, de bisnitarii si smecherii de la dunarea, galati dar care erau domni. crimele de la doua babe, a boxerului lehadus, atitea crime si odioase comportamente au fost pe timpul comunistilor. ACUM E NIMIC. pentru ca avem noroc ca sintem saraci. la saraci nici interlopii nu isi fac cuib.
    0
    0
  • postat de macarie banu
    Joi, 09 Februarie 2023 11:01
    89.137.225.***
    L-ati dat si la ziar,cum se spune. Acu l-ati facut si mai vedeta. Se va considera si va fi considerat "si mai tare" de catre acoliti si cei de teapa lui. Pana la urma,suntem o tara libera,nu?!....deci,nu il aprob dar daca merge...aia e! Nu e singurul,stati linistiti.De exemplu,in fiecare scoala exista cel putin un individ de genul plus cei care nu mai frecventeaza scoala. "Succesuri" militiei romane in prinderea lor!
    0
    0
  • postat de Danilov
    Joi, 09 Februarie 2023 10:38
    95.76.59.***
    Reclama la idiotenie si limita de jos a inteligentei umane (gen promovat de media prin fratii tate).
    Nu este decat o greseala intentionata, intrucat nu merita sa le scriu numele cu majuscula!
    Pe acest palier am retinut o discutie intre doua grupuri de smecherasi care se laudau ca vor merge in grup la o gala de lupte (ei fiind practicanti ai unui astfel de sport de contact promovat de "Ichimoaie si momaia din Carpati" (asa cum se exprimau tinerii "sportivi". Cei in cauza chiar se imparteau pe masini, sperand sa nu se bata intre ei datorita unuia din colegi pe care urma sa-l ia de la caminul unei facultati.
    Totodata m-a uimit usurinta alegatiilor lor cu referire la suprematia pe strazi, respectiv la un coleg decedat in mod violent prin zona intersectiei de la combinatul siderurgic. In legatura cu acest subiect, unul dintre "sportivi" a afirmat ca "orice smecher mma este asteptat undeva de o lama ascutita"...
    "Da cam acesta este viitorul natiunii care a dat si valori umane, dar de criminali si batausi de femei sau batrani!" Ultima fraza am preluat-o de la o alta persoana care-i privea siderata pe "sportivi"!
    0
    0
  • postat de 33 de ani au trecut, creația societăți
    Joi, 09 Februarie 2023 09:45
    109.166.131.***
    Este greu să supraviețuiești în aste vremuri crude, să-ți trăiești viața. așa că se găsesc soluții de moment pentru a exista cum a crezut el mai bine, profitând de un viciu creat de societatea noastră timp de 33 de ani, de după '89. Ca la țigări, odată ce ai prins viciul, nu poți să te mai lași, ești prins în capcană și dacă este cerere pe piață, se oferă marfa., că-i doar economie de piață.
    0
    0
  • postat de QA
    Joi, 09 Februarie 2023 08:13
    5.2.205.***
    Baietasul acesta face reclama la saracie?
    0
    0
  • Joi, 09 Februarie 2023 04:03
    5.13.233.***
    Asta e generatia viitoare si foarte multe lucruri se vor schimba in urmatorii 20-30 ani cu unii dintre acesti tineri , parinti plecati din tara , copii ramasi in grija bunicilor , educatie in cei 7ani lipsa. Pana si invatatorii , profesorii vad diferenta intre generatiile trecute si cele actuale ,parinti care pun pret pe bunastarea materiala decat pe educatia copiilor,[BINEINTELES O PARTE DIN EI]
    0
    0
  • postat de Prind traficantii de droguri
    Miercuri, 08 Februarie 2023 22:39
    89.136.4.***
    Inainte de 1989 nu auzeai de asa ceva..toate astea au venit din Occidentul imoral si decadent ! Tinerii invatau si se duceau la biblioteca si studiau in diverse domenii. Acum stau pe tiktok si se drogheaza. Va dati seama cum va arata Romania peste 20 ani?!
    0
    0
  • postat de Vremea hotilor , criminalilor , puscariasilor , dar si a ...prostilor .
    Miercuri, 08 Februarie 2023 22:03
    108.245.201.***
    Asta e "justitia" la voi in UE , dar si peste alte meleaguri e la fel ..
    Justitia de azi e pentru protejarea infractorilor si nici de cum a cetatenilor contribuabili fara cazier la politie .
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.