Se caută procuror general

Se caută procuror general
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicităţii funcţiile de conducere scoase la concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii şi la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 27 septembrie – 14 decembrie 2010.

În raza Curţii de Apel Galaţi sunt scoase la concurs posturile de preşedinte la judecătoriile din Lieşti, Panciu şi Însurăţei şi postul de vicepreşedinte la Judecătoria Brăila.

La Lieşti, Emil Borza tocmai a primit un nou mandat cu delegaţie pentru funcţia de preşedinte. Mandatul judecătorului Emil Borza este valabil până la organizarea unui concurs de ocupare a funcţiilor de conducere, dar nu poate fi mai mare de 6 luni de la numire.

Posturi de procurori

În aceeaşi perioadă se va organiza şi concursul pentru ocuparea funcţiilor de conducere de la parchete. Cel mai important post scos la concurs la Galaţi este acela de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel. Acest post a devenit vacant odată cu ieşirea la pensie a lui Dinu Gâlcă.

În raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi mai sunt vacante posturile de prim procuror la Parchetele de pe lângă Judecătoriile din Panciu şi Adjud, dar şi două posturi de prim procuror adjunct la Parchetele de pe lângă Judecătoriile Brăila şi Focşani.

Toţi cei interesaţi de aceste posturi se pot înscrie până pe data de 18 octombrie la Institutul Naţional al Magistraturii, urmând ca pe 22 octombrie să se publice listele cu candidaţii care îndeplinesc condiţiile de participare la examen.

Rezultatele finale de la acest concurs vor fi făcute publice abia pe data de 14 decembrie.

Citit 956 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.