Droguri "de vacanță", confiscate în vamă

Droguri "de vacanță", confiscate în vamă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un tânăr și-a ratat sejurul în Bulgaria, după ce a încercat să treacă granița cu o cantitate de marijuana, bine ascunsă în bagaje. În vârstă de 32 de ani și deținător de dublă cetățenie, română și moldovenească, bărbatul se afla într-un autocar cu destinația Nessebar care s-a prezentat pentru formalitățile de intrare în România la PTF Galați-rutier.

În urma controlului, polițiștii i-au găsit turistului droguri în bagaje. "A fost descoperită într-un recipient semitransparent cu capac de culoare verde o substanță vegetală, de culoare brun-verzuie, sub formă de muguri și frunze, susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc, un grinder metalic destinat mărunțirii și o pipă metalică. Substanța a fost testată cu trusa N.A.R.K. și a reacționat pozitiv la marijuana. Bărbatul a declarat că deține substanța vegetală pentru consum propriu, în scop recreativ, pentru vacanța din Bulgaria și a crezut că, pentru o cantitate mică, o astfel de faptă nu este pedepsită", a explicat insp. pr. Mădălina Carp, purtătorul de cuvânt al STPF Galați.

Moldoveanul s-a ales cu dosar penal pentru deținere de droguri pentru consum propriu, cauza și stupefiantele găsite asupra lui fiind predate, pentru cercetare, polițiștilor de la BCCO Galați.

Citit 2105 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.