Șofer drogat, prins cu bani și substanțe după o tranzacție de weekend

Șofer drogat, prins cu bani și substanțe după o tranzacție de weekend
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Mai multe tipuri de droguri și sume importante de bani au fost descoperite întâmplător, la un control de rutină, de un filtru al poliției care făcea verificări în trafic pe bulevardul George Coșbuc.

Mașina în care aveau să fie descoperite ”mărfurile” a fost trasă pe dreapta de un echipaj al Secției 4 Poliție, duminică seara. La semnul agenților, un bărbat aflat pe scaunul din dreapta-față a aruncat pe geam un pachet, gest observat însă de echipajul aflat în misiune, înainte ca șoferul să apuce să oprească. În colet aveau să fie găsite substanțe interzise, iar în autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, sume importante de bani, în lei și în valută. 

”A fost identificat ceea ce fusese aruncat pe geam, fiind vorba de un sac din material textil, negru, de mici dimensiuni, în interiorul căruia au fost găsite o cutie din material plastic ce conținea un mugure de substanță vegetală cu miros înțepător, o bucată de substanță solidă tip cristal și o capsulă de culoare portocalie. Totodată, la controlul autoturismului, a fost găsită o borsetă neagră, în interiorul căreia se aflau următoarele sume de bani: 8.200 de lei, 600 de dolari și 1.450 de euro. Bărbatul, cu vârsta de 30 de ani, care se afla la volan a declarat că banii îi aparțin”, a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Șoferul a fost testat pentru alcool și droguri, verificarea cu aparatul Drugtest arătând că acesta avea în organism urme ale consumului de droguri. Șoferul a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice, care vor trebui să confirme dacă și ce a consumat, el fiind deocamdată cercetat pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Drogurile găsite și banii au ajuns la polițiștii de la BCCO Galați, care le vor expertiza și vor stabili și natura preocupărilor șoferului, urmând a lua măsurile legale. 

Galerie de imagini

Citit 2863 ori Ultima modificare Joi, 12 Octombrie 2023 12:41

2 comentarii

  • postat de Zz
    Marți, 10 Octombrie 2023 13:59
    78.96.84.***
    La munca politia , zi și noapte verificări O SA VEDETI CA GALATIUL ESTE TOT DROGAT. CINE TREBUIE SA DESCOPERE ASTA??????
    2
    1
  • postat de Gigel
    Marți, 10 Octombrie 2023 08:18
    5.13.165.***
    "America de sud , suntem toti traficanti..."
    3
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.