Un pedofil urmărit național, prins de jandarmii din Galați

Un pedofil urmărit național, prins de jandarmii din Galați
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Jandarmii gălățeni au prins, în prag de sărbători, un urmărit național căutat pentru comiterea unor fapte grave. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 ani, din județul Galați, care are de executat o pedeapsă de patru ani închisoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județena Galați, Cătălin Bădin, noaptea trecută, în jurul orei 24,00, membrii echipajului de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați interveniseră pentur aplanarea unui conflict între două persoane în stația de autobuz din Micro 19. În timp ce aplicau sancțiunile contravenționale în cazul respectiv, jandarmii au observat un bărbat care încerca să evite interacțiunea cu ei, motiv pentru care l-au oprit și legitimat.

Bărbatul a refuzat să ofere datele de identificare, însă, la controlul corporal prevenitiv, asupra acestuia a fost găsită cartea de identitate.

În urmă interogării bazelor de date specifice, a fost observat că pe numele bărbatului este emisă o semnalare "urmărit național", motiv pentru care a fost condus la sediul secției de poliție, unde jandarmii au întocmit documentele de depistare.

Bărbatul a fost predat polițiștilor, în vederea introducerii în penitenciar.

Acesta are de executat o pedeapsă de patru ani închisoare, pentru infracțiuni sexuale împotriva minorilor.

Citit 2629 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 04:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.