Sărbători după gratii pentru doi gălățeni periculoși. Capturați înainte de Crăciun

Sărbători după gratii pentru doi gălățeni periculoși. Capturați înainte de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Doi tineri din județul Galați au ajuns în Penitenciar înainte de Crăciun după ce polițiștii au pus în aplicare mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de instanțele de judecată în cursul lunii decembrie.

Unul dintre ei are 37 de ani și a fost judecat pentru tentativă de omor după ce a pus în pericol grav viața unei alte persoane. Originar din Jorăști, bărbatul a fost găsit vinovat și condamnat definitiv de Tribunalul Galați la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, mandatul fiind emis la jumătatea acestei luni.

La câteva zile distanță a primit verdictul de a merge la închisoare un tânăr de numai 24 de ani, din Tulucești. Acesta a fost cerectat și mai apoi trimis în judecată pentru trafic de droguri, faptă care i-a adus o sentință definitivă de 3 ani și 6 luni de pușcărie.

Ambii condamnați au fost reținuți de polițiștii de la posturile comunale și predați mai apoi structurilor specializate în punerea în aplicare a mandatelor, care i-au escortat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepselor. 

Citit 8179 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2023 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.