Cunoscut luptător MMA, reţinut după ce a bătut un bărbat din judeţul Galaţi

Cunoscut luptător MMA, reţinut după ce a bătut un bărbat din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE. Judecătoria Târgu Bujor a emis mandate de arestare pentru 30 zile pentru Alin Chirilă și fratele său, sub acuzațiile de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, lovire și alte violențe.


Doi fraţi au fost reținuţi, sâmbătă seara, de polițiştii din Bereşti, după ce ar fi răpit și bătut un bărbat din judeţul Galaţi. Conform televiziunilor centrale, unul dintre cei doi reţinuţi ar fi Alin Chirilă, cunoscut luptător MMA (Mixed Martial Arts) şi fost concurent la emisiunea televizată "Survivor".

"În cursul zilei de 23 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Berești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a doi frați, de 35 şi 31 de ani, primul domiciliat în comuna Moșnița Nouă, județul Timiș, iar cel de-al doilea în comuna Cavadinești, județul Galați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și lovire sau alte violențe", a comunicat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Din cercetările oamenilor legii, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 16-17 decembrie, cei doi frați s-ar fi deplasat la domiciliul unui bărbat de 36 de ani, din Cavadinești, pentru a-i cere socoteală cu privire la un conflict anterior, pe care fratele mai mic l-ar fi avut cu acesta. Cei doi ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului, iar când bărbatul căutat ar fi ieșit din casă, fratele mai mare l-ar fi agresat fizic, după care l-ar fi dus la maşina cu care s-au deplasat la adresă și l-ar fi agresat fizic și în interiorul autoturismului. Cel agresat ar fi fost amenințat cu noi acte de violență și chiar cu moartea, în cazul în care ar intenționa să anunțe Poliția.

"Bărbatul de 35 de ani a fost depistat în județul Timiș și a fost condus la sediul IPJ Galați pentru continuarea cercetărilor. În prezent, cei doi sunt la Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive", a precizat reprezentantul IPJ Galaţi.

Citit 5102 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2023 14:11

2 comentarii

  • postat de Educator
    Duminică, 24 Decembrie 2023 20:08
    89.136.185.***
    Ce fiară! Cică ăsta-i sportiv. Un asemenea „sport” nici n-ar trebui să existe. Dar, probabil, cafteala a fost trecută ca sport pentru antrenarea gărzilor personale ale politicienilor și guvernanților.
    0
    23
  • postat de Limitarea textelor, o botnita….
    Duminică, 24 Decembrie 2023 10:55
    212.93.144.***
    Marea majoritate a cestoi caftangii, pentru ca nici 10% dintre ei nu au nimic a face cu sportu, sunt tolerati de poltie pentru fardelegi, si clientii salilor de jocuri, a distribuitorilor de droguri si preferatii a unor oameni de ,,afaceri,, sigur dubioase, ce au nevoe de protectie, plitia mult mai
    0
    33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.