O șoferiță s-a autodenunțat și a scăpat de probleme

O șoferiță s-a autodenunțat și a scăpat de probleme
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

O șoferiță din Brăila a scăpat de probleme cu legea după ce a fost implicată într-un accident rutier soldat, aparent, fără victime

Aflată la volanul unei mașini, brăileanca a lovit o femeie de 71 de ani, care a traversat printr-un loc nepermis și fără să se asigure DN 25, pe raza localității Șendreni. Septuagenara a susținut inițial că nu avea nevoie să fie văzută de un medic și, după ce i-a dat asigurări șoferiței că totul este în regulă, și-a văzut de drum, fără ca niciuna dintre ele să anunțe incidentul la 112. Cu toate acestea, conducătoarea auto s-a dus la Poliția Rutieră din Galați, câteva ore mai târziu, și a povestit cele întâmplate, fără să știe că, în acel timp, pensionara s-a dus la spital, acuzând dureri toracice, în urma impactului cu mașina.

Pentru că a dovedit că a fost de bună-credință și a declarat accidentul, șoferița nu s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului, cum se procedează de regulă atunci când victima se răzgândește și merge mai târziu la spital. Polițiștii rutieri au deschis doar dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească oficial circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Citit 5834 ori Ultima modificare Luni, 15 Ianuarie 2024 14:17

3 comentarii

  • postat de Razzy
    Duminică, 14 Ianuarie 2024 11:49
    5.13.158.***
    Babe nebune de la tara, exact ca tirul care a intrat in gardul unei case la Movileni acum 2-3 ani ca s-o evite. Pe asta au invatat-o copiii ce sa faca si sa scoata bani pe RCA doar ca nu le va da nimic pt traversare aiurea... teapa.
    0
    17
  • postat de Adi
    Duminică, 14 Ianuarie 2024 10:51
    79.112.122.***
    In alte orase ale Romaniei acest tip de accident este o practica des intalnita pentru a pacali oamenii.
    Dupa ce te loveste masina spui ca nu ai nimic si pleci, apoi te prezinti la spital. Soferul se alege cu dosar penal fiind nevoit sa negocieze cu "victima" sume ce ajung si la 10 mii lei
    0
    15
  • postat de Tot patitul, e priceput!
    Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024 20:29
    90.95.156.***
    Dar dacă între timp, "victima", a căzut și problemele nu sunt din cauza accidentului?
    5
    25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.