Gălățeanul acuzat de uciderea fratelui, arestat

Gălățeanul acuzat de uciderea fratelui, arestat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Bărbatul din Tămăoani, reținut la începutul acestei săptămâni pentru că și-ar fi ucis în bătaie fratele bolnav, a fost arestat preventiv. Tribunalul Galați a admis probatoriul prezentat de procurori la finalul primelor cercetări, care au stabilit natura violentă a morții victimei, și a decis ca Marian Constantin Andrei (50 ani) să-și petreacă următoarele 30 de zile în arestul poliției.

Fapta pentru care acesta este cercetat, omor calificat asupra unui membru de familie, este una extrem de gravă, pedeapsa putând ajunge până la 25 de ani de închisoare. Conform primelor concluzii, anchetatorii au stabilit că decesul fratelui acestuia, un bărbat de 62 de ani, ar fi survenit ca urmare a unor lovituri repetate, care i-au provocat victimei leziuni interne incompatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al bolnavului, imobilizat la pat de mai multe luni și aflat în grija fratelui ucigaș, a fost găsit în baie de către medicii de la Ambulanță și mai apoi de către polițiștii chemați prin 112 chiar de către suspect, care a încercat astfel să șteargă urmele faptelor.

Citit 2136 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2024 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.