Hoț de șantier, prins în centrul Galațiului

Hoț de șantier, prins în centrul Galațiului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un gălățean de 40 de ani este principalul suspect într-un caz de furt în care a fost semnalată jefuirea unui șantier de pe bulevardul George Coșbuc. Sesizarea a venit din partea păgubitului, un bărbat de 41 de ani, care le-a spus polițiștilor de la Secția 5 că persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unui imobil aflat în construcție și ar fi furat numeroase bunuri și materiale de construcție, a căror valoare depășește suma de 30.000 de lei.

"A fost efectuată cercetarea la fața locului, stabilindu-se că persoane necunoscute ar fi pătruns, în jurul orei 13,00, în curtea imobilului prin escaladarea gardului și ar fi sustras o roabă, o masă metalică, fier beton, supape de scurgere, cabluri electrice și de supraveghere, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 30.000 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat", au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Principalul suspect avea să fie reținut după aproape o săptămână de cercetări, în persoana unui bărbat de 40 de ani, din Galați. Acesta a fost dus la audieri și confruntat cu probele obținute de polițiști, care au hotărât reținerea lui pentru 24 de ore. Un procuror va fi cel care va decide dacă și ce măsură preventivă va fi cerută pe numele gălățeanului cercetat pentru furt calificat.

Citit 1670 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2024 19:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.