Condamnați gălățeni, închiși la foc automat

Condamnați gălățeni, închiși la foc automat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Doi bărbați din județul Galați au ajuns în spatele gratiilor după ce au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe mandatele emise de judecători, că polițiștii au și pus în aplicare documentele, pentru unul la o săptămână de la emitere, iar pentru celălalt, după numai 24 de ore. Primul încarcerat a fost un tânăr de 21 de ani, din Galați, prins la volan fără permis de conducere. Isprava i-a adus o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de pușcărie, pe care o va executa în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

În același loc își va ispăși pedeapsa un localnic de 39 de ani din Berești-Meria, condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru act sexual cu un minor. Mandatul emis de Judecătoria Tg. Bujor pe 23 aprilie a fost pus în executare o zi mai târziu, de polițiștii din Berești în colaborare cu cei de la Biroul Urmăriri.

Citit 1512 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 16:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro