"Hoţilor. Aici este justiţie, aici este hoţie"

"Hoţilor. Aici este justiţie, aici este hoţie"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hoţilor! Aici este justiţie? Aici este hoţie!”, asta s-a auzit ieri pe holurile Palatului în care se împarte dreptatea. Iniţial, omul, în vârstă, s-a aşezat pe o bancă la ieşirea din sala de judecată şi a început să plângă, vorbind doar pentru el. Puţin câte puţin însă, gândurile lui au fost auzite până sus, la etajele superioare. La un moment dat, în tot zumzetul acela făcut de sutele de oameni care aveau procese s-a aşternut o linişte mormântală, atunci când omul a strigat disperat spre cineva doar de el cunoscut.

„Bă, hoţilor, îmi ţineţi copilul nevinovat în puşcărie! Hoţilor!”, a urlat bătrânul, în timp ce jandarmii încercau să-l scoată din clădire. După ce l-au lăsat la uşile Palatului, omul a început să se mişte de colo, colo, neştiind exact ce este cu el. „Băi, cine v-a adus, băi, pe voi aici? Aici era local, aici veneam şi beam eu…Hoţilor”, a mai strigat omul cât să fie auzit şi de cei care mergeau pe strada Brăilei.

A făcut câţiva paşi, după care s-a întors ameninţător spre clădirea, în care la acel moment, cu tot cu angajaţi şi persoane care aveau acolo câte ceva de rezolvat, se aflau câteva sute de oameni. „Hoţilor, mâine am să vă pun o bombă!”, a spus el, cu pumnul ridicat, după care a plecat spre Ţiglina I. Sperăm din tot sufletul ca aceste ameninţări să fie doar ale unui om supărat de ceea ce i se întâmplă şi să nu ajungă să le pună în practică.

Citit 1773 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2011 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.