"Hoţilor. Aici este justiţie, aici este hoţie"

"Hoţilor. Aici este justiţie, aici este hoţie"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hoţilor! Aici este justiţie? Aici este hoţie!”, asta s-a auzit ieri pe holurile Palatului în care se împarte dreptatea. Iniţial, omul, în vârstă, s-a aşezat pe o bancă la ieşirea din sala de judecată şi a început să plângă, vorbind doar pentru el. Puţin câte puţin însă, gândurile lui au fost auzite până sus, la etajele superioare. La un moment dat, în tot zumzetul acela făcut de sutele de oameni care aveau procese s-a aşternut o linişte mormântală, atunci când omul a strigat disperat spre cineva doar de el cunoscut.

„Bă, hoţilor, îmi ţineţi copilul nevinovat în puşcărie! Hoţilor!”, a urlat bătrânul, în timp ce jandarmii încercau să-l scoată din clădire. După ce l-au lăsat la uşile Palatului, omul a început să se mişte de colo, colo, neştiind exact ce este cu el. „Băi, cine v-a adus, băi, pe voi aici? Aici era local, aici veneam şi beam eu…Hoţilor”, a mai strigat omul cât să fie auzit şi de cei care mergeau pe strada Brăilei.

A făcut câţiva paşi, după care s-a întors ameninţător spre clădirea, în care la acel moment, cu tot cu angajaţi şi persoane care aveau acolo câte ceva de rezolvat, se aflau câteva sute de oameni. „Hoţilor, mâine am să vă pun o bombă!”, a spus el, cu pumnul ridicat, după care a plecat spre Ţiglina I. Sperăm din tot sufletul ca aceste ameninţări să fie doar ale unui om supărat de ceea ce i se întâmplă şi să nu ajungă să le pună în practică.

Citit 1701 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2011 18:43

3 comentarii

 • postat de PAUL
  Miercuri, 04 Ianuarie 2012 22:25
  si cata dreptate are!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de uliveto 65
  Vineri, 09 Decembrie 2011 18:15
  in romania dreptate au doar mafiotii delincventi si politicieeni coruppti acest sistem corupt a distruuns tara avem o justitie bolnava condusa de clanurile mafiote unde daca ai bani poti face ce vrei atat tiimp cit vor fii la putere acesti mafioti politicieni mafioti si corupti si judecatori prost pregatiti si mafioti ca sa nu mai vorbim de politisti tara nu se va schimba pina cind iliescu nastase basescu vadim tariceanu iancu porumboiu becali care au furat si au vindut tara asta pe niimic nnu vor disparea in puscarie nu se va schimba nimic in tara assta
  0
  0
  Raportează
 • postat de IANCU JIANUL
  Vineri, 09 Decembrie 2011 11:43
  Omul ala probabil nu urla degeaba. La cancerul care mananca injustitia romaneasca, politica si alte organe in stramb (drept nu prea au fost demult) are toate sansele sa urle indreptatit!
  Cat despre actiunile lui, o fi zis la manie desi nu am nici un respect ptr marea majoritate a magistratilor sunt niste sugative ca si marea masa de medici. O mana de escrosi iti descid viitorul tau, in timp ce Huidu si smecherul cu BMV pot OMORA IN VOIE 2-3 persoane si doar ptr ca AU PE CINEVA scapa basma curata!
  Cate generatii ne mai trebuie sa invatam ca trebuie sa schimbam sintagma: DREPTATEA ESTE IN DUNARE!!!???
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.