Baroul îşi completează conducerea

Baroul îşi completează conducerea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şedinţa Consiliului Baroului va avea loc astăzi, iar membrii îşi vor da votul pentru cel care va ocupa funcţia de prodecan. Aşa cum „Viaţa liberă” a mai scris, potrivit cutumei, cea de-a doua poziţie în conducerea Baroului ar trebui ocupată de avocatul Cristian Săraru, care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor. Trebuie spus însă că abia în şedinţa de astăzi cei zece membri din Consiliu vor vota pentru cel pe care-l doresc. Tot astăzi în şedinţă se va stabili şi conducerea Casei de Asigurări a Avocaţilor.

Deocamdată se ştie numele celor care au fost aleşi pentru a intra în această cursă: avocaţii Dănuţ Artene (acesta este şi membru în Consiliul Baroului), Domnica Toader, Ileana Creţu Negu, Mariana Morândău, precum şi Nestor Călin. Casa are în conducere un post de preşedinte, unul de vicepreşedinte şi două fotolii pentru tot atâţia membri.

De remarcat este faptul că Domnica Toader şi Ileana Creţu Neagu au făcut parte din vechea conducere a Casei, suspendată ca urmare a scandalului legat de modul în care au fost cheltuiţi banii avocaţilor. Descoperirea neregulilor i-a aparţinut avocatului Domnica Toader. Ieri, aceasta ne-a declarat că va pune ordine în banii plătiţi de colegii săi sub formă de cote şi că tot ce se va cere sub formă de ajutoare va fi acordat dar cu mult mai multă atenţie ca până acum.

Citit 4703 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.