Un taximetrist care s-a convertit în "peşte" pentru minore a fost reţinut pentru proxenetism

Un taximetrist care s-a convertit în "peşte" pentru minore a fost reţinut pentru proxenetism
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

A crezut că a dat lovitura cu ocupaţia lui din timpul liber, dar a ajuns după gratii! Daniel T., un gălăţean un vârstă de 31 de ani, a dat de necaz din cauză că a încercat să combine meseria de taximetrist cu cea de proxenet, în tentativa de a-şi suplimenta veniturile. Bărbatul, şofer de taxi în timpul liber, a sesizat oportunitatea de a face mai mulţi bani în timpul curselor nocturne, când era solicitat să transporte diverse "fetiţe" şi pe clienţii acestora către diverse destinaţii. Întrevăzând câştiguri grase, Daniel s-a împrietenit cu vânzătoarele de plăceri, minore cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, cărora le-a propus o afacere.

În octombrie anul trecut, tânărul le-a pus la dispoziţie fetelor un apartament, cu chirie. Înţelegerea era ca el să le aducă clienţi, iar ele să îi dea jumătate din încasări, la care se adăuga contravaloarea chiriei.

Treaba a mers ca unsă vreme de şase luni, timp în care Daniel T. s-a obişnuit să bage în buzunar, la fiecare client pe care îl procura, sume variind între 50 şi 100 de lei. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au aflat însă că bărbatul îşi transformase casa într-un mic bordel clandestin şi au intrat pe fir. Ei l-au reţinut zilele trecute pe taximetristul de ocazie, sub acuzaţia de proxenetism.

"Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Minorele sunt şi ele cercetate penal, pentru prostituţie.

Citit 3448 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2012 23:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.