Membrii "Lotului Boldea" cer din nou eliberarea

Membrii "Lotului Boldea" cer din nou eliberarea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

În afară de secretara lui Mihail Boldea, Elena Petrea, ceilalţi şase inculpaţi care sunt cercetaţi în dosarul parlamentarului gălăţean se vor afla astăzi la Înalta Curte, unde li se va judeca recursul declarat împotriva deciziei prin care li s-au prelungit mandatele de arestare.

Fosta subprefectă a Galaţiului, Aurica Luchiniuc, Alexandru Bogdan Boza, Ştefan Lazăr, zis Bidigă, Carmen Mirică, Sava Lucian Mirică şi Tudorel Vrânceanu au atacat decizia dată la începutul acestei săptămâni, care-i obligă să mai stea o perioadă în arest, timp în care procurorii să îşi continue ancheta. Mai există o persoană aflată sub anchetă, este vorba de avocata Mihaela Bolboceanu, pentru care două instanţe au decis să rămână în libertate, dar fără dreptul de a profesa.

Toţi cei nominalizaţi sunt cercetaţi alături de Mihail Boldea, deputat de Galaţi, arestat şi el pentru constituire de grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Dosarul este instrumentat de procurorii gălăţeni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Citit 2632 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.