„Lotul Boldea” vine la prelungiri de mandate

„Lotul Boldea” vine la prelungiri de mandate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cei şapte arestaţi din dosarul parlamentarului de Galaţi, Mihail Boldea, au fost duşi ieri la Curtea de Apel pentru a li se prelungi mandatele de arestare. Din cauză absenţei unora dintre avocaţi, judecarea prelungirii mandatelor a fost amânată pentru astăzi.

Reamintim că fosta subprefectă de Galaţi, Aurica Luchiniuc, Tudorel Vrânceanu, Ştefan Lazăr, zis "Bidigă", Elena Petrea, fosta secretară la cabinetul de avocatură al lui Boldea, Alexandru Bogdan Boza, Sava Lucian Mirică şi Carmen Mirică au fost arestaţi în martie, în „dosarul Boldea”. Parlamentarul gălăţean este acuzat că a făcut împreună cu ei o grupare care s-a ocupat cu falsificarea unor acte şi decizii judecătoreşti. În baza acestora s-au luat mai multe terenuri şi imobile, prejudiciul fiind de un milion de euro.

Procurorii DIICOT mai susţin că Alexandru Bogdan Boza împreună cu deputatul de Galaţi ar fi întocmit în fals un contract de management, urmând să ia de la Arcada un milion de euro. Mai sunt şi alte persoane cercetate, dar în stare de libertate, una fiind şi avocata Mihaela Bolboceanu, suspendată din barou, la fel ca şi Boldea.

Citit 2692 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2012 20:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.