Bogdan Alexandru Boza cere din nou să fie eliberat

Bogdan Alexandru Boza cere din nou să fie eliberat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bogdan Alexandru Boza, cel care împreună cu deputatul Boldea a încercat să dea o ţeapă de un milion de euro firmei Arcada, se va afla astăzi la Curtea de Apel. El cere din nou să i se înlocuiască măsura arestării.

Boza nu este la prima încercare de acest gen, izbindu-se până acum de refuzul Curţii. Rândul trecut şi-a susţinut cauza, spunându-le magistraţilor că nu suportă regimul de detenţie, că a colaborat cu anchetatorii şi că a înţeles ce a făcut.

Între timp, audierile merg înainte în dosarul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Boza este arestat alături de fosta suprefectă a Galaţiului, Aurica Luchiniuc, Carmen şi Sava Mirică, Elena Petrea, Ştefan Lazăr, Tudorel Vrânceanu. Toţi sunt acuzaţi că împreună cu parlamentarul Boldea, dar şi cu avocata Mihaela Bolboceanu ar fi iniţiat o grupare specializată pe tunuri imobiliare în baza unor hotărâri false, dar şi a altora date la Curtea de Arbitraj, de către Aurica Luchiniuc, care avea şi calitate de arbitru.

Citit 2226 ori Ultima modificare Marți, 22 Mai 2012 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.