Opt inculpaţi trimişi în judecată în dosarul fabricii ilegale de ţigări

Opt inculpaţi trimişi în judecată în dosarul fabricii ilegale de ţigări
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dosarul „fabricii de ţigări” de la Tirighina a ajuns la instanţă, în judecată fiind trimisă şi sora lui Eugen Ciobotaru, Ecaterina Meiroşu. Vorbim despre opt inculpaţi dintre care Bogdan Mihalcea este arestat în lipsă iar Ecaterina Meiroşu este judecată în libertate.

Anul trecut, în decembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au făcut public faptul că în complexul Tirighina, în incinta unei societăţi, există o linie tehnologică pentru fabricarea tutunului de contrabandă. Au fost arestaţi, rând pe rând, Remus Pungan, Lucian Beldiman, Vasile Carp, Cornel şi Ionuţ Uşurelu, Eugen Ciobotaru şi Bogdan Mihalcea, acum fiind trimişi în judecată alături de Ecaterina Meiroşu.

Interesant este că astăzi se va pune în discuţie, la Tribunal, măsura arestării inculpaţilor, acesta fiind momentul când se va lua în discuţie şi eliberarea pe cauţiune a lui Eugen Ciobotaru. El a plătit 20.000 de lei pentru ca solicitarea să fie judecată, numai că nu se întâmplă nimic de aproape o lună de zile, atât în ceea ce-l priveşte pe Ciobotaru, cât şi pe Pungan, care are o cerere asemănătoare, pentru care a achitat 10.000 de lei.

Citit 1712 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2012 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.