Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Examenul de intrare în profesia de avocat devine tot mai greu de la an la an, iar pregătirea candidaţilor lasă de dorit din ce în ce mai mult. Acestea ar putea fi explicaţiile pentru care doar şapte persoane din cele 84 înscrise iniţial au reuşit să treacă de toate probele examenului de intrare în profesie. Cea mai mare notă de admitere a fost 8,54, şi i-a fost acordată lui George Dan Constandache, iar ultima medie cu care s-a intrat în profesie i-a fost acordată lui Mihai Teodor Tănasă - 7,16. Dintre cei şapte candidaţi care au intrat în profesia de avocat stagiar, cinci sunt din judeţul Galaţi şi doi din judeţul Vrancea. Niciun candidat din judeţul Brăila nu a trecut de prima probă eliminatorie, motiv pentru care Baroul Brăila nu va avea niciun avocat stagiar anul acesta.
De cealaltă parte, cei care au dat examenul de definitivat au obţinut rezultate mult mai proaste decât aspiranţii la stagiatură. Astfel, un singur candidat  dintre cei 14 înscrişi a reuşit să treacă cu brio toate probele concursului. Promovata este Gabriela Loredana Alexandru, care după cele cinci probe de examen a obţinut media 7,13. Cea mai mică notă a fost 3,37 şi a fost obţinută de Vasile Zăborilă. Şapte dintre candidaţii celor două examene au depus deja contestaţii, aşa că emoţiile lor s-au prelungit cu încă câteva zile.

Citit 6190 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2012 23:38

3 comentarii

 • postat de Dan G. Constandache Miercuri, 14 Noiembrie 2012 21:57 Link la comentariu
  0
  0

  Apropo, e Dan George Constandache. Ca sa nu cadem in alte pacate..

  Raportează
 • postat de Justiţia E Totuşi Oarbă Vineri, 09 Noiembrie 2012 07:56 Link la comentariu
  0
  0

  Toti absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat au facut "dreptul'; foarte multi dintre ei la üniversitati"de apartament. Stangul urmeaza sa-l faca mai tarziu.

  Raportează
 • postat de gălățeanu Vineri, 09 Noiembrie 2012 07:18 Link la comentariu
  0
  0

  Nu examenul devine mai greu, le e lene ”magistraților” să învețe. Județul Brăila, cu siguranță, nu are emoții.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.