Magistraţii care vor funcţii de conducere s-au dovedit buni la proiectele de management

Magistraţii care vor funcţii de conducere s-au dovedit buni la proiectele de management
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proiectele judecătorilor şi procurorilor gălăţeni au fost apreciate cu medii între 7,64 şi 9,57 * Cea mai bună lucrare i-a aparţinut Ancăi Pungoci, aflată în cursa pentru şefia Tribunalului


Judecătorii şi procurorii gălăţeni care s-au înscris la examenul pentru ocuparea funcţiilor de conducere au trecut cu brio peste testarea psihologică. Candidaţii au susţinut şi proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care concurează.

Judecătorii care au candidat au obţinut note destul de mari la susţinerea proiectului de management. Pentru funcţia de vicepreşedinte la Tribunalul Galaţi au participat la concurs Luminiţa Benescu, care a obţinut nota 9,14, Diana Oancea, care a luat 8,03 şi Anişoara Cucoş care a obţinut 7,78. Candidaţii pentru funcţia de preşedinte au obţinut şi ei note peste 8.00, astfel: Anca Pungoci - 9,57, Robert Florea - 8,64, Diana Oancea - 8,03 şi Anişoara Cucoş - 7,78.

Pentru funcţiile de conducere de la Judecătoria Galaţi au concurat Răzvan Dicu, pentru postul de preşedinte, şi Geanina Elena Dediu, pentru postul de vicepreşedinte. Proiectul lui Răzvan Dicu a fost notat cu 8,42, iar cel al Geaninei Dediu cu 7,64.

Procurorii nu s-au lăsat nici ei mai prejos. Marcel Codiţă, care candidează pentru postul de procuror general adjunct, a obţinut pe proiectul de management 8,71. O notă mai mare a obţinut Ionel Gâlcă, care doreşte să rămână şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. Magistratul a obţinut 8,89 la proiect. Şi procurorul Dumitru Baciu, care dă examen pentru ocuparea funcţiei de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, a avut un proiect bun de management, el obţinând 8,78 la susţinere.

Două judecătoare, aproape de plecarea din Galaţi

Cele două judecătoare care au încercat să îşi schimbe locul de muncă, prin transfer sau detaşare la altă instanţă, fără să aibă însă şi sorţi de izbândă, şi s-au înscris la examenul pentru funcţii de conducere sunt mai aproape cu un pas să-şi vadă visul împlinit. Proiectul de management al Alinei Mitroi (care doreşte să plece la Vălenii de Munte) a fost notat cu 7,64, iar cel a Oanei Codină (care candidează pentru funcţii de conducere la două instanţe) a obţinut 8,35 pentru postul de la Paşcani şi 8,32 pentru cel de la Vaslui.

Toţi magistraţii urmează să participe la proba scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane. Rezultatele finale vor fi afişate după data de 13 decembrie.

Citit 4065 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2012 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.