În Palatul Justiţiei, mici, pâine şi muştar... de criză

În Palatul Justiţiei, mici, pâine şi muştar... de criză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru că nu mai au unde sta în timpul pauzelor, avocaţii şi-au improvizat un colţ al lor, unde ieri au luat masa. Micii cu pâinea şi muştarul aferent au poposit pe biroul din holul Palatului. Reamintim că, luni, conducerea Curţii de Apel a închis trei din cele cinci uşi ale birourilor în care-şi desfăşurau activitatea avocaţii şi decanul. Nu numai că li s-a pus un alt rând de încuietori, dar li s-a postat şi un mesaj prin care sunt avertizaţi că trebuie să-şi ia lucrurile din camere până pe 18 februarie. Rămâne de văzut dacă liniştea, care pare să se fi instalat în Palatul Justiţiei, este sau nu cea de dinaintea furtunii.

Citit 2403 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2013 22:32

13 comentarii

 • postat de COBRA-GALATI
  Joi, 14 Februarie 2013 14:09
  STIU CA VISAM
  In primul rind in continuare primiti ordin de mai sus,ca drept argument VERDICTUL sus mentionat dar mai ales cel cu ARUNCAREA AVOCATILOR IN STRADA!Paiordinul politic e pur financiar=COLECTARE DE NOI TAXE.Acest verdict obliga AVOCATII sa inchirieze spatii.Pai draga justitie ce facem noi aici!
  O sansa mai aveti spre nesansa romanilor ,ea sta in mina celor ce va obliga sa indepliniti MCV,adica UNIUNEA EUROPEANA.Sigur mai devreme sau mai tirziu ei va vor da accept.Nu de alta dar CORUPTIA este la nivel inalt in PARLAMENTUL SI CONSILIILE EUROPENE.Au demonstrat prin scandalul carnii de batal substituita drept vita,taman din INIMA UNIUNII!RETEAUA era englezeasca,basca mai pui si incercarea de mascare a infractiunii prin aruncarea motanului in gradina romaneasca!Exact ei ne cer MCV!

  PRIMAVARA E DEPARTEEEEEEEE!
  0
  0
  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI
  Joi, 14 Februarie 2013 13:57
  VERDICT IN DOSARUL FURTULUI DE ALUMINU DIN A.MITTAL GALATI
  #1 CHIX LA MCV — COBRA-GALATI 14-02-2013 11:30
  DRAGA JUSTITIE
  -Te intrebi adesea de ce UE ne obliga sa indeplinim MCV!Prin acest verdict te atentionez ca nu ai rezolvat nimic dimpotriva!Verd ictul tau in acet dosar e un"vested ghiocel".Pai consilierul de Slatina a trecut pe banda continua!Asta e verdict comparativ cu restul retelei!Trecind peste "primavara aminata" noi romanii asteptam solutia in privinta RETELEI INTERNATIONAL SIDERURGICE A GRUPULUI INFRACTIONAL ARCELOR MITTAL,cit si a complicilor romani-politici,functi onari,si sindicali.

  P.S. A S T E P T A M.
  0
  0
  Raportează
 • postat de edy
  Miercuri, 13 Februarie 2013 22:04
  drepturile sunt egale ,indeferent de gradul ,statutul, sau functia pe care o detii, nimeni nu este mai presus de lege, respect maxim pentru aceasta profesie, sa nu uitam ca in viata te lovesti de codul civil sau penal, si oricat ai insulta sau critica ,vei ajunge sa ceri aparare in justitie!a fi om e lucru mare , a fi domn e o intamplare!
  0
  0
  Raportează
 • postat de avocat foamea
  Miercuri, 13 Februarie 2013 14:41
  Oameni buni ,toti cei care va duce" viata" prin Palatul de Justitie, daca considerati ca trebuie sa luati masa NU ezitati=Palatul de Justitie reprezinta plimba tava avocatilor, daca ei pot noi "muritorii" , de ce nu?RUSINE SA VA FIE AVOCATI FARA SCOALA SI BUN SIMT!!!!!Privati de doi bani!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion
  Miercuri, 13 Februarie 2013 13:26
  Sa se darame garajele din spatele tribunalului si sa se faca o parcare si o anexa a tribunalului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Zig_Zag
  Miercuri, 13 Februarie 2013 11:59
  Are efect? ... Are!
  0
  0
  Raportează
 • postat de un procuror
  Miercuri, 13 Februarie 2013 11:18
  Eu stiu un "avocat" facut la apelul bocancilor ( sunt f. multi din astia ! ) care este in stare sa strige si pe strada ca este avocat !!! Si-a pavoazat geamurile masinii cu tot felul de etichete care sa arate omenirii ca are acces in nu stiu ce institutii iar numarul de inmatriculare al masinii este aranjat in asa fel incat sa stie tot boborul cu cine are dea face !?! Un jeg !
  0
  0
  Raportează
 • postat de alis
  Miercuri, 13 Februarie 2013 09:32
  Cata nesimtire...
  0
  0
  Raportează
 • postat de alis
  Miercuri, 13 Februarie 2013 09:07
  Cata nesimtire...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Miercuri, 13 Februarie 2013 09:04
  Mi-e destul de greu sa cred ca avocatii, oricare ar fi ei, au ajuns la fundul sacului, astfel incat sa serveasca masa de pranz intr-un mod atat de necivilizat. Iar micii, painea si mustarul nu-i caracterizeaza, catusi de putin.
  0
  0
  Raportează
 • postat de adina
  Miercuri, 13 Februarie 2013 08:35
  Cu câtă eleganţă servesc prânzul!!!!! Eu ştiu că dumnealor umpleau la pranz restaurantele de pe lângă Palatul de Justiţie, nu serveau masa în birouri. Dar pentru circ... merge.
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru Pana Victor
  Miercuri, 13 Februarie 2013 07:47
  Nu stiu despre ce "moaca" vorbesti, atata timp cat toate cele cinci spatii folosite de avocati au facut obiectul unui contract de inchiriere pana la finele anului 2012, contract pe care tribunalul refuza sa il prelungeasca. Poate ca inainte de a face comentarii gratuite si malitiooase nu ar strica sa te documentezi un pic.
  Corect, Circ Ieftin oferit de tine si cei ca tine, gratuit.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pana Victor
  Miercuri, 13 Februarie 2013 06:27
  Daca un amarit de rind ar fi scos micii pe holurile tribunalului ce ar fi patit?Sa isi inchirieze birouri in incinta tribunalului si acolo pot sa faca ce vor ca au "sarmanii de ei "banuti destui,dar ei sunt invatati numai sa ia nu si sa dea.Moaca ingrasa imbuibatilor si obezitatea duce la deces.Circ ieftin .
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.